Het wordt steeds belangrijker om over gezondheid na te denken. vanuit bedrijven kijkt men steeds meer naar duurzame inzetbaarheid. Maar ook als particulier wil je langer fit zijn en de dingen kunnen blijven doen zonder beperkingen.

Welke leeftijd je ook hebt, gezondheid in de toekomst begint vandaag!

En dan is het handig om daar een goede strategie op los te laten, want er wordt zoveel over voeding en vitaliteit gezegd dat ik me kan voorstellen dat de meeste mensen door het bos de bomen niet meer zien.

Daarom heb ik daar een leuke, interactieve workshop omheen ontwikkeld: welke strategie past bij jou? en hoe kom je tot die strategie?

Als ‘lekker makertje’ heb ik het afgelopen jaar regelmatig presentaties gegeven waarin ik het “mini-strategiespel” heb gespeeld met het publiek.

Lijkt het jou ook wat en wil je het strategiespel spelen met je collega’s of bij jou op de vereniging? stuur me dan een berichtje.