Workshops van De Menu Coach

 

Van persoonlijk doel naar AHA-moment

Een vitaal leven leiden is voor iedereen bereikbaar, maar misschien nog niet voor iedereen denkbaar. Want waar begin je als je met vitaliteit aan de slag wil? En hoe kun je werknemers ondersteunen in hun zoektocht naar vitaliteit? Kortom, waar doe je ze een ‘plezier’ mee? Het aanbod is groot en misschien niet helemaal wat je zoekt. Het draait niet om wat je allemaal kunt doen, maar of je iets kunt doen dat bij je past. En met plezier doet! Met een paar simpele keuzes kun je bovendien al heel veel bereiken.

De ‘serious fun’ vitaliteitsworkshops van De Menu Coach zetten je eerst aan het doen en daarmee aan het denken. Op een leuke manier word je je bewust van wat een gezonde leefstijl is en inspireer je jezelf en elkaar om daarmee iets te doen in je dagelijks leven. Je ervaart bijvoorbeeld waarom je een bepaald eetpatroon hebt ontwikkeld en hoe je dit met een paar kleine stapjes dichter bij jouw eigen doel brengt. Iedereen is anders en zelf weet je wat voor jou een haalbaar doel is.

Ontdek jouw ideale strategie
Onze interactieve basisworkshop vitaliteit is een mooi vertrekpunt om je vitaliteit-stip op de horizon te zetten en je eigen ideale pad ernaartoe te schetsen. Aan het einde van de workshop (2,5 uur) heb je een persoonlijke strategie ontdekt waarmee je de volgende dag kunt beginnen. Ook kun je als team een leuke challenge bedenken waar iedereen aan deel kan nemen.

Workshop menukaart

Ben je op zoek naar een leuke actieve workshop op het gebied van vitaliteit of voeding? Onze workshops worden als incompany training gegeven voor groepen van 4-18 personen; als onderdeel van een vitaliteitsprogramma of als break out sessie bij een congres of festival. Wil je iets doen op het gebied van vitaliteit, maar weet je niet precies wat? Wij kijken graag mee naar wat je in beweging wilt zetten en maken er een leuke workshop omheen. De workshops van De Menu Coach zijn geschikt voor alle (kennis)niveaus en leeftijden en er is altijd ruimte voor persoonlijke vragen.

 Een basisworkshop vitaliteit kan uitgebreid worden met verschillende onderdelen.

 Basisworkshop vitaliteit
Op een leuke interactieve manier ontdek je jouw persoonlijke strategie naar vitaliteit.

Duur: 2,5 uur.

Groep: 4-18 personen.

Scoren met gezonde voeding

In de workshop ‘Scoren met gezonde voeding’ gaan we op een leuke, speelse manier kijken naar wat voeding nou precies met doelen te maken heeft. De workshop ‘Scoren met voeding’ zet teams op een leuke manier aan het werk om hun kennis over gezondheid en voeding te testen en te delen.

Dag van de vitaliteit

Een gezellige dag waarin verschillende teams aan de slag gaan met hun persoonlijke doel (basisworkshop vitaliteit); ontdekken welk menstype je bent en samen een gezonde lunch bereiden aan de hand van dat menstype. Er worden verschillende spellen gespeeld, zoals het suikerspel en de gezondheidsquiz.

N

Workshop Gezonde voeding + Supermarktsafari

Gezonde voeding? Wat is dat nou precies? Er wordt zoveel over gezegd, iedereen heeft er een mening over en die meningen liggen vaak mijlen uit elkaar. Maar in al die meningen kun je een rode draad ontdekken. In deze workshop gezonde voeding gaan we op een hele leuke, speelse manier op zoek naar de rode draad. Laat je verassen door de leuke spelelementen (denk aan een suikerspel of gezondheidsquiz) en ga naar huis met praktische kennis en tips die je direct thuis kunt toepassen.

Wil je meer weten over de diverse mogelijkheden en workshops? Neem dan contact op!