Voedingscoach Rotterdam

 

Voedingscoach Rotterdam

Wil je hulp bij het aanleren van een gezond eetpatroon? Dan kun je terecht bij de voedingscoach in Rotterdam: De Menu Coach.

Overtuigingen aanpakken met kennis en ervaring

Wil je aan de slag met het veranderen van een eetpatroon dan zul je ook naar je overtuigingen en naar je gedrag moeten kijken. Voeding, overtuigingen en gedrag lopen hand in hand. Als je bijvoorbeeld de overtuiging hebt dat melk gezond is, zal het niet eens in je opkomen dat je buikpijn wel eens van de liter melk die je per dag drinkt, zou kunnen komen. Overtuigingen pak je aan door er kennis en ervaring tegenover te zetten.

Verandering van gedrag

Ook gedrag kun je niet van voeding loskoppelen. Voeding is cultuur, gezelligheid, wie je bent en waar je vandaan komt. Wil je gezonder gaan leven dan zul je dus ook een gezonder gedrag moeten ontwikkelen. En daar komt een voedingscoach om de hoek kijken want gedrag veranderen is waarschijnlijk het moeilijkst wat er is. Het is verweven met je zijn, met behulp van een voedingscoach in Rotterdam kun je bewustzijn creëren en kleine stapjes richting nieuwe gewoontes ontwikkelen.

Geen diëtist maar een personal voedingscoach

De Menu Coach is geen diëtist die alleen kijkt naar ‘wat’ je eet, maar samen met jou verkent ‘hoe’ je gezonde voeding onderdeel van je leven kunt maken. Geen lijstjes met eten maar een eetpatroon dat bij je leefstijl past. Als voedingscoach in Rotterdam houd ik daarom altijd rekening met jouw wensen en levensstijl. Want als je een gezond eetpatroon hebt dat bij je past, is er geen sprake meer van het wel of niet volhouden maar alleen maar van doen.

Download hier het gratis E-book!

De kosten voor de cursus zijn €45,00. Ga naar de Prep-Academie, het platform waar mijn cursus op staat om direct te beginnen.

https://prep-academie.nl/cursus-op-naar-een-happy-lijf/