Sportvasten rotterdam

 

Wat is sportvasten Rotterdam?

Sportvasten is een wetenschappelijk bewezen effectief programma op basis van sporten, sapvasten en voedingssupplementen. Door deze combinatie vindt er een switch plaats in de stofwisseling van suiker- naar vetverbranding. Doelen zoals afvallen, energieker en fitter worden én het verbeteren van sportprestaties worden door Sportvasten makkelijker en sneller bereikt!

 

De 10-daagse sportvastenkuur doe je onder begeleiding van een personal coach. De Menu Coach is gecertificeerd Sportvasten coach in Rotterdam.

Sportvasten is de methode om je leven een nieuwe impuls te geven: een betere conditie, meer vitaliteit en (blijvend) gewichtsverlies. Sportvasten is geen dieet maar een 10 daagse kuur om het lichaam te switchen van suiker naar vetverbranding. Tijden de kuur sport je dagelijks 30 minuten om de vetten te mobiliseren. De kuur bestaat uit 3 afbouwdagen, waarin de voeding wordt afgebouwd, 1 tot 3 sapvastendagen en 4 opbouwdagen. De meegeleverde supplementen voorkomen het hongergevoel, helpen het lichaam bij de omzetting naar vetverbranding en houden de weerstand op peil.

Resultaat in 10 dagen!

Bij Sportvasten in Rotterdam worden de spieren en de lever getraind in het verbruik van vet in plaats van suiker. Doordat je sport tijdens de vastenkuur ga je meer vet verbranden en nemen overtollige vetreserves, met name het buikvet, af. Mannen vallen gemiddeld 4 tot 6 kilogram af in 10 dagen, vrouwen 2 tot 4 kilogram. Ook wordt de behoefte aan ‘snaaien’ en het tussendoor snoepen na de kuur veel minder. Sportvasten is een gezondheidsprogramma, waarbij gewichtsverlies eigenlijk een bij-effect is.

Ga de uitdaging aan met Fittergy Sportvasten; dé kickstart voor jouw nieuwe, gezonde levensstijl!

Het verbeteren van je sportprestaties!

Sportvasten in Rotterdam kan ook ingezet worden om sportprestaties te verbeteren. Door het sportvasten kunnen de spieren veel meer energie uit vet halen. Met name duursporters profiteren van deze vetverbranding, doordat suikers (waarvan een veel kleinere voorraad in het lichaam aanwezig is in de vorm van glycogeen) minder worden aangesproken. Het duurvermogen wordt derhalve veel groter.

Duuratleten, zoals hardlopers en wielrenners, hebben een veel groter vermogen tot aanmaak van energie, zodat de tank minder snel leeg raakt. Een ander voordeel is dat het herstel na het sporten veel groter wordt.

 

De gemiddelde conditieverbetering bij vrouwen ligt rond de 9% en bij mannen rond de 14%.

Is Sportvasten ook voor jou geschikt?

Naast een sterke motivatie moet je lichaam ook fysiek klaar zijn om de switch te kunnen maken. Als je niet sport en geen gezonde basisconditie hebt, zul je deze eerst moeten opbouwen (daarin kan ik je als voedingscoach begeleiden).

Om na de kuur ook nog alle voordelen ervan te blijven ondervinden moet je bereid zijn om minimaal 2 keer per week te blijven sporten en om een aantal eenvoudige voedingsrichtlijnen te volgen.

Wil je jij conditie verbeteren, afvallen en je vitaler en gezonder voelen met behulp van Sportvasten in Rotterdam bij De Menu Coach? En wil je weten of Sportvasten iets voor jou is? Meld je hieronder aan voor een gratis intakegesprek en geschiktheidstest. Het verplicht je tot niets.

Hoe werkt het?

Sportvasten kun je alleen doen onder begeleiding van een gecertificeerde Sportvasten coach.

We maken samen een afspraak waarbij we gaan kijken of je geschikt bent om aan de vastenkuur te beginnen. (geschiktheidstest)

Mocht je nog wat voorbereiding nodig hebben voor je de kuur aangaat, dan zal dat bij het intake gesprek naar voren komen en kunnen we samen kijken wat er in jouw geval nodig is.

Na het (face-to-face) intakegesprek zal ik je via Whatsapp of mail/telefoon coachen.

Aan het einde van de 10-daagse kuur zullen we weer samenkomen om de resultaten te bespreken. Daarnaast zal ik je van voedingsadviezen voorzien zodat je het behaalde resultaat kunt behouden.

 

Investering

Fittergy Sportvasten: Volledige 10-daagse kuur + coaching inclusief voedingssupplementen pakket, uitleg, protocol, voedingsadviezen en begeleiding via WhatsApp of e-mail: 265,-

Download hier het gratis E-book!

De kosten voor de cursus zijn €45,00. Ga naar de Prep-Academie, het platform waar mijn cursus op staat om direct te beginnen.

https://prep-academie.nl/cursus-op-naar-een-happy-lijf/