Over mij

Ik gun iedereen een gezond en fit leven. Want als je je beter voelt, krijg je meer zelfvertrouwen en zie je er beter uit.

Erica, aangenaam!

Mijn passie voor voeding en vitaliteit is begonnen toen ik in de gaten kreeg dat je zelf een behoorlijke invloed hebt op je eigen fitheid en vitaliteit. Me goed voelen is iets wat ik altijd heb nagestreefd en op een gegeven moment bedacht ik dat voeding daar ook wel in zou kunnen helpen. Ik ging experimenteren met allerlei verschillende voedingspatronen en realiseerde me dat ik me bij bepaalde voedingspatronen beter ging voelen en bij andere voedingspatronen ging ik me juist slechter voelen. Op die manier kon ik ontdekken welk voedingspatroon het beste voor mij werkt, afgestemd op mijn leven, voorkeuren en idealen.

En toen dacht ik: Hoe tof zou het zijn als iedereen dat zou kunnen? En zo is De Menu Coach begonnen: omdat ik iedereen een vol en vitaal leven gun vanuit je eigen voorkeuren en niet die van een of andere goeroe. En daarom gaan we samen op zoek naar wat voor jou werkt en waar jij je goed bij voelt!

“Ik ben géén diëtiste: ik ga je niet vertellen wat je moet eten.
Het mentale aspect van voeding is wat mij bezighoudt.”