Het ‘Lekker fit’ programma op school of op het kinderdagverblijf is natuurlijk fantastisch. Kinderen komen in aanraking met gezond eten en beweging. Hoe vroeger je ermee begint hoe beter het is voor de toekomst. Maar wat als de kinderen aan het einde van de dag weer naar huis gaan? Weten de ouders wat ze moeten doen om die gezonde lijn door te zetten?

Daar hebben ze bij kinderdagverblijf Bommes over nagedacht en daarom mocht ik een leuke, interactieve workshop verzorgen voor de ouders van de kinderen van Bommes.

Meest gestelde vraag die avond: Wat als de kinderen niet willen eten? Veel ouders geven toe en geven dan maar een witte boterham met hagelslag of iets anders waar kinderen gek op zijn. Ik denk niet dat dit de beste strategie is, want dan leer je kinderen dat ze een beloning krijgen voor niet eten.

Maar wat dan wel? Dat soort tips and tricks geef ik in mijn workshops. Heb jij of heeft het bedrijf waar je werkt interesse in workshops op het gebied van voeding en vitaliteit, stuur me een berichtje dan kunnen we het over de mogelijkheden hebben.