Kickstart

Organiseer je eigen Kickstart party!

Organiseer je eigen Kickstart party!

Het leuke aan vitaliteit is dat het voor iedereen is weggelegd, omdat je met een paar simpele keuzes al heel veel kunt bereiken!

De meeste mensen hebben wel een ideaal, een wens waar ze ooit naartoe zouden willen. Maar hoe begin je er nou aan? Welke stappen moet je nemen om vaak dat toch wel grote doel uiteindelijk te bereiken?

Een wens blijft vaak een droom, iets wat echt zo tof zou zijn om te bereiken maar ook iets waar je geen acties aan verbindt, waardoor het uiteindelijk blijft wat het is: Een droom.

Tijdens de Kickstart party gaan we op een interactieve, leuke manier kijken of we die wens kunnen omzetten naar een haalbaar doel. Tijdens de workshop ontdek je ook wat de stappen zijn die je zou kunnen zetten om dat haalbaar doel te bereiken. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten en een concreet stappenplan waarmee je morgen al kunt beginnen.

 

Hoe werkt het?

Jij nodigt wat mensen uit die het leuk vinden om een workshop te volgen of die heel graag wat aan hun vitaliteit zouden willen doen, je zorgt voor de hapjes, de drankjes en de gezelligheid!

De Menu Coach zorgt voor de rest.

Wat kost het?

2 uur van je tijd en de koffie, thee en hapjes die je je vrienden voorzet.

Heb je interesse? stuur me dan een berichtje via mail of Whatsapp om een afspraak te maken.