Gezonde Voeding

 

Gezonde Voeding

We moeten met z’n allen van het idee af dat gezonde voeding een straf is. Gezonde voeding geeft je levenskracht, het geeft je de mogelijkheid om te zijn wie je maar wilt en om te doen wat je maar wilt in goede gezondheid. Stralend en wel en vol energie. De beste versie van jezelf.

Gezonde voeding is niet saai of ongezellig

We moeten met z’n allen een gedachte omslag maken. De gedachte heerst dat als je gezond gaat eten dat je dan niets meer mag, dat het saai is en dat het ongezellig is. Maar dat is het niet. Gezonde voeding is heel divers, heel smakelijk en het is zo gevarieerd dat er echt wel voor ieder wat wils is. Onze smaakpapillen zijn echter zo doodgeslagen door de suikers en de zouten dat het even duurt voor we weer van de echte, volle smaken van echte voeding kunnen genieten.  

Volg je intuïtie!

Het wordt tijd dat we weer leren koken, onze intuïtie weer aanwakkeren en leren wat wij kunnen doen aan onze eigen gezondheid in plaats van het in de handen te leggen van goeroes of wetenschappers. Uiteindelijk is je eigen intuïtie het allerbelangrijkst om te ontdekken waar jouw lichaam behoefte aan heeft.

Met hulp van De Menu Coach

Soms is het lastig om de overstap te maken naar gezonde voeding. Een voedingscoach van De Menu Coach kan je hierbij helpen. We gaan op basis van jouw wensen en levensstijl aan de slag om veranderingen aan te brengen. We helpen je om een eetpatroon te vinden dat bij je past. Dan is er geen sprake meer van “volhouden” maar gewoon van doen!