FIT in 12 weken 

Ben jij klaar om de meest fitte versie van jezelf te worden?

“Een uniek online programma waarbij je optimaal & professioneel wordt begeleid op het gebied van training, voeding en lifestyle.”

Werk aan de beste versie van jezelf vanuit het comfort van je eigen woonkamer

Met het 12 weken programma sta je er niet alleen voor. Jouw coaches bieden je een uniek programma aan waarbij je optimaal en professioneel wordt begeleid op het gebied van training, voeding en levensstijl.

Concreet betekent dit dat je 1 uur per week met mij (De Menu Coach) aan de slag gaat om je persoonlijke voedingsdoelen te bereiken en het meest ideale voedingspatroon voor jou te vinden.

Daarnaast ga je 1 uur per week met Nathalie, je personal trainer, aan de slag met verantwoord sporten en bewegen en het behalen van je sportdoelen.

Beiden coaching sessies gebeuren online via zoom, skype of beeldbellen, wat jou het beste uitkomt.

Na 12 weken heb je je doelen bereikt of ben je een hele stap dichter bij je doelen als ze heel groot waren. Maar in ieder geval heb je alle kennis in huis om ook na de 12 weken verder te gaan met een fit en gezond leven.

Wat is het?

12 weken programma

  • Online voedingscoaching 1 uur per week
  • Persoonlijk voedingsadvies
  • Hulplijn met je voedingscoach
  • Personal online training – 1 uur per week
  • Persoonlijke trainingsschema
  • Handboek met tips and tricks, recepten en allerlei leuke weetjes omtrent voeding en beweging

Door alle nieuws in de media lijkt het wel of gezondheid ineens heel belangrijk is maar ook heel ingewikkeld, want iedereen heeft een mening en wat is nou waar? Maak je daar geen zorgen over, Nathalie en ik zullen het makkelijk en leuk voor je maken!

Over de coaches:

Wij zijn Nathalie van Bones and Muscles en ikzelf (Erica) van De Menu Coach.

De coaches die je gaan helpen, dat duwtje in de rug geven en gaan begeleiden in het traject van 12 weken. Wij spreken uit ervaring, hebben de kennis en de kunde in huis, bovenal zijn we enthousiast om met de nieuwe groep aan de slag te gaan!

Over Nathalie:

Sporten heeft mij zoveel gebracht. Het is mijn wens en missie om jou te stimuleren lekker te bewegen en op een leuke en verantwoorde manier te sporten. Zodat jij lekkerder in je vel zit, en je beter en sterker voelt! Zowel fysiek als mentaal. Want tijdens mijn trainingen komen de factoren conditie, kracht, fun en mindset aan bod. Een totale workout! 

Meer informatie? Of direct toegang tot de cursus?

De kosten voor de cursus zijn €45,00. Ga naar de Prep-Academie, het platform waar mijn cursus op staat om direct te beginnen.

https://prep-academie.nl/cursus-op-naar-een-happy-lijf/