Detox-events

Ontgiften – wat kan dat voor je fitheid, uiterlijk en gewicht betekenen?

Vier vrouwen uit Overschie en omgeving  vertellen vanuit hun eigen deskundigheid

Erica Cacciuolo

De Menu Coach

 

“Door 10 dagen weloverwogen met natuurlijke voeding te ontgiften ga je je fitter en vitaler voelen, je slaapt beter, onverklaarbare klachten verdwijnen, je hoofd wordt helderder en je kunt 3 tot 4 kilo verliezen.”

Gre Steigenga

Huidverzorging

 

“In ‘gewone’ cosmetica zitten omstreden ingrediënten en die neem je echt wel op. De natuur biedt prachtige ingrediënten die je huid gezonder en mooier maken. Bovendien dierproefvrij!”

Loes Groen

Groen Wellness

 

“Een massage van een uur van rug, benen, voeten, armen en buik,met speciale olie. Speciale aandacht is er voor reflexpunten onder de voet die in verbinding staan met de organen, zoals milt, alvleesklier, lever en nieren. Die worden geactiveerd om gifstoffen af te voeren.”

Louise Cornelis

Sportkunstenaar

 

“Wat iedereen wel weet: Bewegen maakt je fitter en in combinatie met detoxen nóg fitter . Sporten bij het ontgiften doe je bovendien het  beste weloverwogen. En met plezier!”

Wil jij er meer van weten? hou onze social media kanalen in de gaten. Een nieuwe datum is nog niet bekend maar zodra het bekend wordt zal dat via facebook en instagram van De Menu Coach bekend worden gemaakt. 

 

Wees er snel bij, er zijn maar een beperkt aantal plekken!

 

Waar: Groen Wellness, Burgemeester Baumannlaan 110-A, Rotterdam (Overschie) .

Wanneer: 17 januari 2019 vanaf 19:30u tot 21:00u

Prijs: Gratis